2n Concurs d’Instagram Drac Baluk Astharot i Diables de Ca n’Aurell

insta

Participeu al 2n Concurs d’Instagram del Drac Baluk Astharot i Diables de Ca n’Aurell!

Pengeu les vostres fotos de la Diada de la Colla a l’Instagram amb l’etiqueta #AllYouNeedIsFOC, etiqueteu i seguiu els usuaris @dracbaluk i @canaurell i podreu guanyar un premi!

Aquí us deixem les bases:

Bases: 2n Concurs d’Instagram del @dracbaluk
Vine a la III Diada de la Colla del #DracBaluk Astharot i Diables de Ca n’Aurell i participa al nostre Concurs d’Instagram!
A la Diada trobareu activitats infantil al matí al Parc de Sant Jordi, una cercavila a la tarda pels carrers del barri i el Centre, i, a la nit, a la Plaça del Progrés, tabalada, malabars de foc i la gran Plaça de Foc, amb els @diablesdesantcugat i el Drac Miserach de Sant Pau d’Ordal!
Entraran en concurs totes les fotografies realitzades el dissabte 19 de març que reflecteixin algun tema de la Diada, fetes tant amb mòbils com amb càmeres, compartides amb el hashtag #allyouneedisfoc i etiquetant i seguint els usuaris @dracbaluk i @canaurell. Cada usuari pot penjar tantes fotografies com vulgui. El termini per presentar les fotografies serà des del mateix 19 de març fins el 26 de març del 2016 a les 23:59.
Un comitè format per membres de la colla i fotògrafs professionals escolliran les quatre fotos finalistes, que es repenjaran al perfil del @dracbaluk, on s’obrirà una votació. La que més “likes” aconsegueixi abans del 16 d’abril del 2016 serà la guanyadora. El premi s’entregarà el 30 d’abril, en el marc del Mercat de les Puces de Ca n’Aurell.
Animeu-vos a participar-hi i recordeu: #AllYouNeedIsFOC! (Bé, i en aquest cas, una càmera. Però foc, sobretot).

One thought on “2n Concurs d’Instagram Drac Baluk Astharot i Diables de Ca n’Aurell

Comments are closed.